Gulf Craft UX design

Afstudeerproject

Gulf Craft is een jachtproducent uit de Arabische Verenigde Emiraten, voor deze klant van Xolvio heb ik een applicatie ontworpen die de eigenaar van het jacht met zijn personeel laat communiceren en waarin het personeel onderhoud kan registreren. De promo video is hier te zien.

Bertz Interior Web design

Website ontwerp

Bertz Interior richt zich op exclusieve interieur accesoire. Hiervoor heb ik het design en devlopment gedaan. De website richt zich op woon- en meubelzaken.

Cozijnen Web design

Stage project

Bij Reyez! heb ik verschillende opdrachten gedaan vafriƫrend tussen grafisch werk tot front-end opdrachten. Voor de klant; Cozijnen heb ik de website ontworpen en de front-end gedaan.

PostNL Service design

Behavioural patterns

PostNL was pas net begonnen met de pakketautomatiek, zij vroegen de studenten van CMD voor het verbeteren van de service waarbij de klant centraal staat. Ik heb de opdracht specifiek gemaakt op de situatie waarbij de huidige automaat vol is en de persoon naar een andere automaat gestuurd moet worden, microinteracties staan hierin centraal. Zie hier mijn ontwerp verslag.

Vormgeving Vertaal de sfeer

Grafische vormgeving

Voor het vak vormgeving kregen we de opdracht om de sfeer van verschillende verhalen naar vormgeving, op het gebied van kleur, vorm, typografie en beeldtaal. Zie het gehele verslag hier.